AKTUELNO

Nije štedeo reči!

Bivša zadrugarka Miljana Kulić bila je gost voditelja Darka Tanasijevića u sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita", a tom prilikom je osula paljbu i po svom bivšem prijatelju Lepom Mići.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Pevač se oglasio za portal Pink.rs tim povodom i prvo prokomentarisao Miljanine komentare o njegovom fizičkom izgledu.

Ona mi je bila omiljena osoba, svađali smo se, izgovarali ružne reči, ali sam je gotivio. Pokazala je da je nenormalna, najbolje se snalazi u ludnici. Komentariše moj izgled? Što se mog izgleda tiče, ja sam Lepi Mića, dovoljno to kaže ko sam i šta sam. Ona je jedna debela jorkširska prasica puna g*vana, ne može po 13 dana da ima nuždu, pa njena g*vna izlaze na usta. Ispala je jedna luda Nasta, koja više nema inspiraciju, pa mrda debelim masnim g*zovima. Ja ne bih nju zvao Miljana, nego Biserka, jer je puna bisera. Prasica koja p*di kao stoka svaka dva minuta, ne bira šta jede, liči na bure od 120 kila koje preliva sa svih strana, više ima celulita nego puna gajba narandžine kore, ona je napumpana septička jama koja je prekipela. Svinja debela i raspala - rekao je Mića, pa nastavio:

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Pokazala je ko je kada je svoju prijateljicu udarila mikrofonom u glavu. Nema sreću, uhvatila je mučenog Zolu i bila je jako srećna dok je primala njegov k*rac. Gutajući Zolin k*rac bila je zadovoljna, kad je ostala bez, poludela je. Nju niko neće, jadna je i bedna. Možda će je neki bednik j*bati za 15 godina. Kada se uhvatila jednog k*rca, nije ga puštala. Ona mu je ukrala garderobu, teretila ga za neke pare, navukla se na kocku, na sve stvari koje nisu za normalne ljude. Briše p*čku i sp*rmu maramicama, pa tako spava. Zola je verovatno svrš*vao po njenom pupku, pa je tako spavala zagrljena sa njim - dodao je pevač.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Miljana je između ostalog izjavila i da je Lepi Mića ljubomoran na njenu majku Mariju Kulić, a pevač je izjavio da je Kulićeva ta koja je ljubomorna.

Ona je ljubomorna na svoju majku, ne ja. Ona ju je vređala, ona joj je razbila naočare... Ona je ljubomorna, ne ja. Mene ta žena ne interesuje, ne bih da je komentarišem. Miljana je ljubomorna jer sam ja proglašen od strane žena kao najveći muškarac, a ona je od strane muškaraca proglašena za najveću krmaču - izjavio je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Čuo sam da je Čeda, vozač "Lučani transa" izj*bao kvalitetno, da je poludela i da je željna njegovog k*rca. Čuo sam da ju je izj*bao na zadnjem sedištu autobusa - naveo je pevač.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Lepi Mića

#Miljana Kulić

'