AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" bivšu zadrugarku Ljubu Pantović, sa kojom razgovara o svim aktuelnostima iz njenog života, kao i o njenom učešću u "Zadruzi 2". Gledaoci takođe imaju priliku da se uključe uživo u program i pitaju Ljubu sve šta ih zanima.

Naime, poznato je da Ljuba iza sebe ima brak sa Karađorđem Subotićem, sa kojim ima i decu. Njihov odnos bio je izuzetno turbuletan, od mirnih do žestokih i burnih svađa. Voditelj Darko ju je upitao u kakvim je sada odnosima sa njim i da li bi mogla da se pomiri sa njim.

Foto: RTV Pink

To je nemoguća misija, ljudi ne mogu da se promene, mogu ukoliko su dve osobe koje se jako vole, mogu da prave neke kompromise. To unazad ne može niko da promeni, možeš da budeš više ili manje sklon modifikacijama samog sebe. Kao što bih se ja na ulici pobila u 90% slučajeva, a u Zadruzi ne smem, promenim to, dok sam tamo. Ponela sam titulu najvećeg zlopamtila, možda to nije dobro, ali ja sam to - ispričala je Ljuba, a potom odgovorila na pitanje najveću bol koju joj je bivši suprug naneo:
Mnogo je on toga uradio, ne želim da trošim vreme ove emisije da pričam o toj osobi. Da ga vidim mrtvog na ulici, samo bih nastavila, toliko me ne zanima - dodala je zadrugarka.

Voditelj Darko ju je potom upitao da li bi sa svojim bivšim suprugom mogla da ima korektan odnos bar zbog dece, ali ni to nije moglo da spreči Ljubu da iznese brutalni stav.

Foto: RTV Pink

Moje nezgodne osobine su da ja ne radim ništa ni zbog koga. Ja da glumim budalu i da budem u dobrim odnosima sa čovekom, to je medveđa usluga mojoj deci. Po mom mišljenju je to bezveze, Aleksandri nije bilo drago, nego joj je bilo čudno. Ja sam joj rekla da ne bih dozvolila da se njena slava uništi, zato sam i ćutala u mnogim situacijama. Ja sam u tim situacijama Aleksandru stavila ispred sebe, jer sam znala da joj sve to znači. Nisam ja pokazala tu ni foliranciju, ni ništa, nego stepen tolerancije koji mogu da pomerim. Što se njega tiče, zbog njega neću pomeriti. On je Aleksnadru nazivao krmačom, on je obema govorio da sam prostituka, da ja u životu ništa nisam uradila. To je bila prva borba, tako što će mene pljunuti. Pokušavao je da dobije poene tako što bi pričao o meni loše. Za 14. februar podržava Anu i Davida, znači išao je protiv svoje ćerke - surova je bila Ljuba, a potom se dotakla i razloga zbog kog se Aleksandra razočarala u svog oca.
Ovaj put neću reći pravi razlog, ali Aleksandra je dosta razočarana u njega. Nije ona priklonjena meni, nego neki njegovi postupci su je razočarali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 2

'