AKTUELNO

Potpuno ludilo!

Popularna grupa Đogani, koju čine bračni par Vesna i Đole Đogani, napravili su pravi haos u jednom poznatom hotelu i restoranu u Sarajevu i oduševili publiku.

Kako su do skoro bili na tradicionalnom porodičnom odmoru na Crnogoroskom primorju, ne čudi što su se na posao vratili punih baterija i razgalili publiku.

Foto: Printscreen Instagram/djoganivesna

Pročitajte: NARODU 'PRODAJE MAGLU'?! Ćerka Merime Njegomir se tapka po glavi, pazuhu i zarađuje pare: Evo šta na ono što joj radi ćerka kaže pevačica! (FOTO)

Vesna je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram okačila nekoliko storija, koje su prvobitno okačili ljudi koji su bili na njihovom nastupu. Među najveselijim gostima bili su i oni koji su pevačicu obasipali parama, a u jednom trenutku nije mogla da ih drži u rukama.

Foto: Printscreen Instagram/ameti_suad

Da poželimo sreću našem mladom fudbaleru koji je potpisao za Maltu! - dopisala je Vesna.

Gosti koji su ostavili najviše bakšiša, sudeći po snimcima, su mladi fudbaler Meldin Jusufi, koji je nedavno raskinuo ugovor sa FK Olimpik iz Sarajeva, i njegovi drugari.

Foto: Printscreen Instagram/djoganivesna

Vesna nije krila oduševljenje publikom, pa se oglasila još jednom na Instagramu i zahvalila se svima koji su bili gosti na nastupu - "Dobro jutro i dobar dan, dragi naši! Hvala svima koji su bili sinoć na nastupu".

Pink.rs

#Vesna Đogani

#Đole Đogani

'