AKTUELNO

Uključite se u program pozivom na broj 0677/300-300!

Gosti voditelja Darka Tanasijevića u večerašnjem izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" su bivši zadrugari Zlata Đurković i Adam Đogani, koji će sa njima prečešljati sve zanimljive situacije iz "Zadruge 2", kao i dešavanja nakon završetka rijalitija.

Foto: Pink.rs.

Zlata je osim glasom, pažnju publike privukla i turbulentnim odnosima sa određenjim zadrugarima. U kakvim je sada odnosima sa ljudima sa kojima je bila u sukobu i šta joj se sve izdešavalo u životu po izlasku iz Bele kuće, kao i da li je u kontaktu sa Suzanom Perović, saznaćete tokom večeri.

Foto: Pink.rs

Adamovo učešće u "Zadruzi 2" obeležile su njegove romanse, kao i svađe koje su on i njegova sestra Luna Đogani imali sa zadrugarima, a kako je jedan od njih bio i Marko Miljković, u toku večerašnje emisije saznaćemo i da li Adam podržava vezu svoje sestre, kao i u kakvom je odnosu sa svojim bivšim partnerkama.

Foto: Pink.rs

Vaša pitanja možete postaviti Zlati i Adamu ukoliko pozovete broj telefona 0677/300-300 u trenutku kada voditelj Darko Tanasijević za to bude dao znak. Ostanite uz TV Pink i emisiju "Zadruga - Narod pita".

Pink.rs

#Adam Đogani

#Zlata Đurković

'