AKTUELNO

Zlata i Adam su otkrili i zbog čega se ponose.

Gosti voditelja Darka Tanasijevića u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" su bivši zadrugari Zlata Đurković i Adam Đogani. Oni odgovaraju na Darkova pitanja, kao i na pitanja publike koja ima priliku da se uključi uživo u program.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Gledalac koji se večeras uključio u program nahvalio je Zlatin glas, a zatim upitao goste na šta su ponosni i koji im je najemotivniji trenutak iz "Zadruge", kao i šta bi promenili da mogu.

Najviše sam ponosan, gledali ste moj izlazak, što sam svaku emociju pokazao. Kada mi se plakalo, plakao sam, kada mi se smejalo, smejao sam se. Što imam emociju u sebi - rekao je Adam.
Ja sam ponosna na to što sam uspela da izdržim toliko meseci bez svoje porodice. Potreban je ozbiljan mentalni sklop da se tamo izmestite, i da živite život koji vam je dat. To mi je bilo najteže, ali sam u isto vreme i najponosnija na to. U isto vreme, kada su bile uspomene, prvi put sam zaista rekla moju pravu životnu priču - odgovorila je Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku sam bila jako agresivna, prema gospođi Snežani sam istupila kako ne treba. Žena je starija, mislim da sam u par navrata bila malo degutantna, to mi nije trebalo. Imala sam dosta propusta. Par puta sam posustala zbog Darka, zamalo da se odam. Imate ozbiljan tim ovde - na kraju je otkrila pevačica.
Ja nisam ponosan što nisam iskulirao svađu sa Doroteom - rekao je Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Zlata Đurković

'