AKTUELNO

Imala je spreman odgovor na pitanja gledateljke!

Maja Marinković gost je voditelja Darka Tanasijevića u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita". Ona odgovara na Darkova intrigantna pitanja, ali i na pitanja publike koja ima priliku da se uključi uživo u program.

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljka se uključila uživo u program i prokomentarisala da joj izgleda da Maja sebe stavlja u položaj sujetne i ostavljene žene kada priča o Marku Miljkoviću.

Nije, to je nešto što je iza mene. A opet da kažem, to je obeležilo moje učešće. Ja nisam bila ni sa jednim drugim muškarcem u "Zadruzi". Ali se slažem da ne treba da pričam o njemu. Da osećam i dalje nešto prema njemu, ja bih sebi pljunula u lice. Takvo ponašanje jednog muškarca prema ženama ne podržavam. To je za mene strašno i takvo ponašanje ne podržavam - rekla je Maja, pa odgovorila na pitanje gledateljke da li se tako ponaša jer nije dobila ono što je želela (Marka), pošto je uvek navodila da joj je otac ispunjavao sve želje.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Da, ja jesam neko ko je tatina mezimica, ceo život me je čuvao kao princezu. Smatram da tako muškarac treba da se ponaša prema ženi. Ja njega (Marka) jesam dobila. I bolje (što ga nisam zadržala) - dodala je Maja, pa progovorila o Markovim emocija nakon video-priloga u kome su glavni akteri bili njih dvoje:
On da nije pokazivao simpatije prema meni, ja se ne bih upustila u priču sa njim. To je počelo iz spoljnog sveta. Ja sam u tom odnosu bila iskrena, to bi bilo to. On ima i majku i sestru, ne bi voleo da se neko ponaša prema njima kao on prema nama - navela je Marinkovićeva.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Maja Marinković

#Marko Miljković

'