AKTUELNO

Posle rijalitija se povukla iz javnosti, a sada pravi DVE SVADBE!

Darija Stević privukla je veliku pažnju javnosti kada se pred kraj prve sezone najgledanijeg rijaliti programa "Zadruge" pojavila informacija da ju je verio maneken Toma Panić. Iako je ona to gledala kao šalu, javnost je želela da sazna mnoge detalje, a onda je ona odlučila da demantuje veridbu. Na kraju su se njih dvoje našli zajedno u drugoj sezoni "Zadruge" gde su se neretko svađali i prozivali.

Foto: Pink.rs

Po izlasku iz rijalitija, Darija se povukla iz javnog života i nastavila da živi život kakav je vodila pre "Zadruge" ali sada će joj se tek sve promeniti iz korena. Naime, kako saznajemo, ona se udaje i to, ni manje ni više, nego za milionera iz Dubaija!

Oni su se upoznali preko zajedničkih prijatelja pre izvesnog vremena i dopali su se jedno drugom. Darija je presrećna što se udaje i već vrši pripreme, pa je tako počela da radi i na venčanici - rekao nam je dobro obavešteni izvor, koji nam je poslao i fotografije kao dokaz.

Foto: Privatna arhiva

Kako se ne bismo bavili nagađanjima, mi smo stupili u kontakt sa bivšom zadrugarkom, koja je u prvom trenutku bila iznenađena otkud nam informacija da će stati na "ludi kamen".

Odakle vama ta informacija, baš sam iznenađena, s obzirom na to da sam ja veoma tajnovita. Opasni ste - rekla nam je kroz smeh Darija i nastavila:
Tačno je da se udajem. Upoznali smo se pre par godina na svadbi zajedničkih prijatelja koji žive u Dubaiju, kasnije smo počeli da se čujemo i kada sam ja otišla na odmor tamo, izašli smo na večeru i tada je sve počelo. Ja sam onda odlazila češće tamo, on je počeo da dolazi u Beograd kad sam ja sprečena da odem zbog posla. Odavno su postojale simpatije, ali je tek pre par meseci sve preraslo u pravu bajku. Imaćemo dva venčanja (smeh). Prvo će biti na Baliju, gde će sa nama krenuti samo kumovi, a drugo, veliko svadbeno veselje, biće u Dubaiju. Venčanicu još nisam kupila, u fazi sam isprobavanja jer su mi potrebne dve, jedna za Bali, za plažu, a druga za Dubai, za pravu elegantnu proslavu - rekla nam je Darija, koja je ostala tajnovita po pitanju ko je tačno njen izabranik, ali nema sumnje da ćemo i to uskoro saznati.

Foto: Privatna arhiva

Autor: N. Vujčić

#Darija Stević

#svadba

'