AKTUELNO

Nije skrivala osećanja!

Kako pišu domaći mediji, pevačica Katarina Živković našla se u centru gej afere u Crnoj Gori! Njoj se, navodno udvarala, ni manje ni više, starija ruska milionerka!

Foto: Andreja Damnjanović

Kako se navodi, Katarina je bila veoma iznenađena ponašanjem starije gospođe koja ju je sve vreme odmeravala!

- Kaća je Ruskinji odmah zapala za oko. Čim se smestila na ležaljci pored bazena, pored nje je legla gospođa u srednjim godinama, koja ju je odmerila od glave do pete i zavodljivo joj se osmehnula - započinje priču izvor blizak pevačici i dodaje da Kaća u prvi mah nije shvatila kakve su namere ruske bogatašice:

- Katarina je bila ljubazna, pa joj je uzvratila osmeh, što je Ruskinja shvatila kao zeleno svetlo i počela da joj deli komplimente na račun izgleda. Govorila joj kako lepšu ženu nije videla, da je zgodna, privlačna... Kaća joj se zahvalila i otišla da pliva, ali Ruskinja nije odustala, već je odmah krenula za njom i otvoreno je pitala da li je nekada bila sa devojkom.

Foto: Andreja Damnjanović

Katarina je shvatila kakve su namere ove gospođe, ali ipak nije poklekla i u Beograd se vratila sama.

- Više puta mi se dešavalo da me muvaju žene. Na primer, poznajem neku devojku preko zajedničkih prijatelja i ona mi otvoreno kaže da joj se sviđam. Meni to nije ništa strašno, zapravo mi imponuje. Jedno je kada se dopadneš muškarcu. Oni ne primećuju detalje na nama, kao što mi žene obraćamo pažnju na sve. I onda, ako se svidiš devojci, znači da si stvarno top-riba i da ti ništa ne fali! - rekla je Katarina.

Autor: Pink.rs

#Katarina Živković

'