AKTUELNO

Rešila da stane glasinama na put.

Večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja Ognjena Nestorovića gostuje učesnica druge sezone Zerina Hećo. Ona odgovara na sva ona pitanja koja zanimaju javnost, a Zerina ima priliku i da razgovara sa vernim gledaocima koji su punih deset meseci pratili dešavanja u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Zerina je gledateljki odgovorila kako se osećala tokom veze sa Banetom Čolakom, kada su ulazili u žestoke svađe, a zatim je istakla da ga je tužila, kao i da je osim Čolaka podnela tužbe protiv Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Ja izbegavam da pričam o tome, ali to su neke stvari koje ljudi brzo vide. Meni su javili da je on tu negde blizu nas, blizu mene, ali ja ne obraćam pažnju na to. Mene je sve koštalo! Opet ponavljam, mislim da imamo jako puno tema o kojima možemo da pričamo, a da nije on (Bane) - govorila je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj advokat je predao tužbu. Ja sam svesna svega. Nakon mog izlaska nastavile su se bljuvotine od strane Baneta, Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića. Ja sam odlučila da ih tužim! Možda ja znam mnogo bljuvotina o mnogima, ali takve laži iznositi... To je van svake pameti! Presuda će biti javna, pa neka se dokazuje na sudu sve što se pričalo posle mog izlaska - dodala je Zerina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Zerina Hećo

'