AKTUELNO

Ana je istakla i da je razočarana u Lepog Miću.

Gledaoci TV Pink imali su priliku da upoznaju Anu Korać tokom rijaliti programa "Zadruga", a ova atraktivna devojka zavodljivog izgleda bila je učesnica prve, ali i druge sezone formata koji je pomerio sve granice.

Foto: Pink.rs/D.Božović

Dok je u drugom serijalu Koraćeva sve negativno iznenadila svojom odlukom da uplovi u vezu sa tada verenim momkom Davidom Dragojevićem, u prvoj sezoni publika je imala priliku da je vidi kao najbolju rijaliti drugaricu Kristine Kije Kockar.

Foto: RTV Pink

Ana je tada često tešila Kiju dok je Kockareva prolazila kroz teške bračne brodolome zbog prevare koju je doživela od strane Slobe Radanovića. Koraćeva se predstavljala tada kao Kijina najbolja drugarica, ali je njihovo drugarstvo prekinuto. Za Pink.rs, Ana je odlučila da otkrije da li se čula sa Kijom nakon što je izašla iz Bele kuće.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam se čula! Želela sam da joj pošaljem poruku, ali posle nekih njenih izjava nisam. Ne znam da li se gasi tu naše prijateljstvo, jednostavno nisam htela da joj pustim bilo kakvu poruku i to je tako ostalo - rekla je Ana i istakla da se razočarala u Lepog Miću:

- Sa njim nisam u komunikaciji. On mi je okrenuo leđa!

PROČITAJTE: MOŽDA JE TO SAKRILA OD MUŽA: Udata žena došla na Banetov nastup i donela mu SKUPOCEN SAT! On je poklon odbio, a evo i zašto! (VIDEO)

Pink.rs

#Ana Korać

'