AKTUELNO

Pinkova zvezdica priznala sve!

Pobednica druge sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima 'Zadruga' Luna Đogani juče je objavila svoju prvu pesmu "Deveti krug", inspirisanu, kako je sama rekla, ljubavnom pričom sa Slobom Radanovićem koju je doživela u prvoj sezoni "Zadruge".

Foto: puremedia2409

Lunina pesma munjevitom brzinom probila se na vrh trending liste na Jutjubu, a mnogi komentarišu da je celu pesmu otpevala zapravo Antonia Gigovska, koja je bila zadužena samo za bek vokale.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: LUKAS VERIO MLADU JOVANU?! Kupio joj skupoceni prsten sa dijamantom, ona nije htela da ga prihvati, a onda je usledilo OVO

Pinkova zvezdica neverovatnog vokala sada se oglasila na Instagramu i poručila da ona ne peva umesto Lune, a rešila je da svima zapuši usta tako što je otpevala deo pesme 'Deveti krug', a zatim se i oglasila snimkom na storiju.

- Snimila sam ovaj klip kako bih dokazala da ne pevam ja nego Luna i da je to njen glas, i da je ovo njena pesma. Ja nisam pevala njenu pesmu. Njen glas je njen glas, ja sam pevala samo prateće vokale. Drago mi je što me je pozvala da joj baš ja pevam prateće vokale - rekla je između ostalog Antonia na snimku koji je objavila na storiju na Instagramu.

Autor: Pink.rs

#Antonia Gigovska

#Luna Đogani

'