AKTUELNO

Janjuš je tvrdio da joj je jedini od svih dao iskren komentar.

Pevačica Luna Đogani juče je objavila svoj prvi singl prvenac ,,Deveti krug", a njeni rijaliti cimeri, prijatelji, fanovi, ali i brojne kolege iskoristili su priliku da joj na društvenim mrežama čestitaju na velikom uspehu, jer je za samo nekoliko sati osvojila preko milion pregleda.

Foto: puremedia2409

Iako je na račun njene pesme i spota dobila bezbroj komplimenata, ipak, našli su se i niz negativnih i uvredljivih komentara, jer su mnogi ubeđeni da Luna nije otpevala tu pesmu. Međutim, među njima našao se i bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš koji je bez dlake na jeziku odlučio da prizna Luni da mu se numera nimalo nije dopala, pa je sarkastično prozvao i njene bliske prijatelje koji su ,,Deveti krug" precenili samo kako bi joj se na taj način priklonili.

Foto: TvPink Printscreen

Janjuš je indirektno želeo da istakne da Lunina pesma nije zaslužila toliki broj pohvala, koliko se o tome piše i priča, što ujedno pokazuju i dislajkovi na jutjub kanalu.

Foto: Printscreen Instagram/mali_janjus_

Draga Luna, ovi što ti izbacuju pesmu na storiju i opisuju kao ,,Pokidala si. top, vrh", veruj mi da ti to nisu prijatelji! Možda i jesu, nego nisu normalni. Pravi prijatelj ti kaže kako jeste. Kao na primer ja, pesma je pakao... - bio je iskren Janjuš.

K.Ristić

#Marko Janjušević

'