AKTUELNO

Odmah iza njih na ovoj listi nalazi se Kija Kockar!

Učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga", Luna Đogani podelila je domaću javnost. Ulaskom u vezu sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, Luna je dobila fanove njihove ljubavi, ali i one koji je nimalo nisu podržavali. Nakon osvojenog drugog mesta i kraha ljubavi sa Slobom, odlučila je da uđe u drugu sezonu najgledanijeg rijalitija "Zadruga" i pokuša da popravi utisak koji je ostavila na javnost.

Foto: puremedia2409

Po mišljenju mnogih, Luna je u toj nameri ove sezone i uspela, o čemu svedoči da je ubedljivo odnela pobedu u velikom superfinalu "Zadruge 2". Broj njenih stranica na društvenoj mreži Instagram rastao je velikom brzinom, a sada više od mesec dana nakon završteka "Zadruge", Luna je druga na listi najpopularnijeg haštaga među javnim ličnostima iz Srbije, jer je više od 107.000 ljudi je u svojim objavama na Instagramu koristilo #lunadjogani. Jedina javna ličnost sa ovih prostora, koja ima veći broj haštagova od Lune Đogani je naš najbolji sportista svih vremena Novak Đoković, sa 219.000 korisnika haštaga #novakdjokovic.

Ovim je Luna uspela da iza sebe ostavi i Kiju Kockar sa 101.000 #kijakockar, zatim i najveću balkansku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović koja ima 80.800 korisnika #ceca, kao i bivšu ljubav Slobu Radanovića sa 52.600 korisnika njegovog haštaga #slobaradanovic.

Foto: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Osim što je prava zvezda kako tradicionalnih, tako i digitalnih medija, Luna je tokom učešća u "Zadruzi 2" odlučila da po izlasku započne muzičku karijeru. Pobednica najgledanijeg rijalitija je nakon trijumfa i izlaska u spoljni svet posle deset meseci vredno radila na novim pesmama, a između ostalih, sarađivala je i sa čuvenim autorom Darkom Dimitrovim, koji je zaslužan za hitove Anastasije Ražnatović. Luna je neko vreme provela u njegovom studiju u Makedoniji, a tom prilikom joj je prateće vokale otpevala i Pinkova zvezdica Antonia Gigovska.

Lunin juče objavljen singl prvenac "Deveti krug" za manje od 24 sata zabeležio je više od milion i pet stotina pregleda na Jutjubu. Ako je suditi po broju njenih fanova na društvenim mrežama, nema sumnje da će se Lunina prva pesma naći među najgledanijim videima na platformi Jutjub, kao i da će zauzeti zapaženu poziciju na trendingu - kao najpretraživaniji video.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Novak Đoković

'