AKTUELNO

Nikad iskreniji!

Pevač Darko Lazić i Ana Sević zvanično su se razveli ove godine u junu mesecu, a kako će starateljstvo nad ćerkom Lorenom pripasti mami, pregovori oko podele imovine su i dalje u toku.

Spekulisalo se o tome da će Darko svojoj bivšoj supruzi ostaviti luksuznu nekretninu u Skojevskom naselju u Beogradu, međutim, to je prema njegovim rečima još uvek diskutabilno.

Taj stan još nije rešen. Ana i ja smo se razveli, ali nije završena imovinska rasprava. Taj stan je naš zajednički, ali uskoro ćemo i to rešiti. Verovatno će pola pripasti njoj, a pola meni - rekao je Darko.

Foto: TvPink Printscreen

Sevićeva je pre nekoliko dana izjavila da će se sa Lorenom uskoro preseliti kod svog dečka Danijela Nedeljkovića, a on neće učiniti ništa povodom toga da to spreči.

Neka se sele slobodno, šta ja tu mogu? - rekao je on.

S obzirom na to da je Lazić dobio znatno više kilograma posle saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru prošle godine, razmišljao je da preduzme sve mere kako bi poveo računa o svom zdravlju, pa će tako najverovatnije otići i na operaciju želuca. Ali, sa velikom radošću je izjavio i da će se uskoro u potpunosti oporaviti.

Foto: Instagram

To još uvek nije čvrsta odluka. Pričam da bih to radio, ali nisam još siguran. Još uvek razmišljam o tome, nisam se još raspitao ni za doktora, pravo da vam kažem. Videćemo...a, dobro teče oporavak noge. Normalno funkcionišem, hodam, radim, ne mogu samo da trčim. Iskreno, nisam trčao ni pre nezgode. Mislim da ću za godinu dana totalno da se oporavim. Posle zadnje kontrole rečeno mi je da može noga da se vrati na staro, samo treba vremena - poručuje Lazić. - ističe pevač.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Ono što ga trenutno čini najsrećnijim je sin Aleksej kome je najviše posvećen kada mu to dozvoli slobodno vreme, a uskoro će svi biti na okupu kada se ćerkica Lorena vrati sa letovanja.

Sin uživa, njemu je sada najlepše, samo jede i spava. Ja sam često na putu, pa uglavnom Marina vodi računa o njemu. Dobra je beba, mirna je i ne budi nas. Voli da jede, na tatu (smeh). Sa Lorenom se čujem. Čekam da se vrati sa mora, pa da je pokupim i da bude malo kod mene nekoliko dana - završava Darko.

Bivša učesnica Zadruge, Miljana Kulić nedavno je javnosti otkrila da je u kontaktu sa Darkom, a svima je dobro poznato da ga je u mlađim tinejdžerskim danima proganjala, što njemu nimalo nije prijalo, pa je morao to i da demantuje.

Foto: Pink.rs/N.Vujičić, Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Nije tačno da sam u kontaktu sa Miljanom. Ona me je samo jednom pozvala da mi traži broj mog menadžera i to je sve. Ne znam otkud joj moj broj telefona. Ljudi traže reklamu preko moje grbače, to je neverovatno! - bilo je sve što je rekao Lazić na ovu temu.

Pink.rs

#Darko Lazić

'