AKTUELNO

Od ponedeljka svakog dana od 18 časova imaćete priliku da na portalu Pink.rs saznate zanimljive detalje o budućnosti poznatih.

Domaću javnost intrigira život estradnih ličnosti, a mnogi žele da bar na trenutak zavire u njihovu budućnost i saznaju šta im zvezde pripremaju u narednom periodu.

Na najbržem portalu u zemlji Pink.rs imaćete priliku da od sutra, 19. avgusta svakog dana od 18 časova saznate šta zvezde predviđaju najpoznatijim ličnostima u Srbiji, a među njima su svakako: Svetlana Ceca Ražnatović, Seka Aleksić, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić, Maja Berović, Dara Bubamara, Sloba Radanović, Luna Đogani, Kija Kockar, Aleksandra Subotić, Ana Korać...

Foto: PInk.rs/Jelena B., Pixabay, Pink.rs

Foto: e-stock Dušan Stanojević, Pink.rs, Promo, Pixabay

U pomoć smo pozvali poznatog astrologa Nevenku Blažik koja se temeljno pozabavila dešavanjima koja očekuju naše poznate estradnjake do kraja ove godine, a nema sumnje da će čitaoci portala ostati bez teksta kad saznaju kakva ih sudbina očekuje.

Foto: e-stock Ivan Dobričič, Pink.rs/M.Popović, Pink.rs, Pixabay

Foto: Pink.rs/Ognjen B, Pixabay, Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: KONTROVERZNI ZADRUGAR VEČERAS U VRUĆOJ STOLICI! Spekulisalo se da gaji emocije prema NJEMU, internetom kruži njegov eksplicitni snimak, a sada stiže u emisiju 'Zadruga - narod pita' i otkriva sve!

Od sutra svakog dana u 18 časova čitajte samo na portalu Pink.rs šta su zvezde pripremile za naše javne ličnosti koje su svakako obeležile godinu za nama.

Autor: Pink.rs

#Seka Aleksić

#Svetlana Ceca Ražnatović

'