AKTUELNO

Sada se čeka Kijina reakcija!

Nadežda Biljić doživela je fizičko nasilje od strane Tomislava Panića sa kojim je živela u prvoj i drugoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". Sve se dogodilo pre nekoliko dana u njenom stanu na Banovom brdu, nakon što su se njih dvoje vratili iz provoda.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: NEĆE DA JOJ ĆUTI! Luna Đogani surovo odgovorila Dragani Mitar na prozivke da je UNIŠTILA KIJI BRAK! (VIDEO)

Tada su se pojavile i poruke u kojima je navodno rekla da je Nadežda zaslužila da dobije batine, kao i da ju je stigla karma i da Đoganijevu ne zanima Biljićeva. Luna je to oštro demantovala i istakla da te poruke ona nije poslala, već da je reč o foto-montaži.

Foto: Printscreen Instagram/kijakockar

Tom prilikom oglasila se i Kristina Kija Kockar, bivša supruga Luninog nekadašnjeg dečka Slobe Radanovića. Pobednica prve "Zadruge" tada je pobednicu drugog serijala najgledanijeg rijalitija nazvala "malim ološem". Ekipa portala Pink.rs želela je da čuje od Lune i kako ona komentariše ovu situaciju.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Ja se neću spuštati na taj nivo, opet kažem, svi ti ljudi... Nije ona jedina, ima dosta njih koji se kače. Već danima pišu neke romane na storijima. Hvala im što mi posvećuju toliku pažnju na njihovim Instagramima. Ja znam šta je istina i ne može da me pogodi laž, pogotovu ne od takvih osoba. Meni je drago da je Nadežda ta koja meni veruje. Pred Bogom sam čista, znam da nisam tako nešto ikada mogla da izjavim. Oni koji su to uradili, njima na čast. Oni to nose na svojoj duši - rekla je Luna za Pink.rs.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'