AKTUELNO

Ana Sević ima razumevanja za situaciju!

Kako pišu domaći mediji, ćerka Ane Sević i Darka Lazića, mala Lorena, otkako ne viđa svog oca misli da je njen tata Danijel Nedeljković, pa ga tako i zove.

Foto: E - Stock

Darko ćerkicu nije video više od mesec dana, ali Ana se ne ljuti jer zna u kakvoj je situaciji. Danijel je posvećen Loreni, on je sa Anom organizovao i njen peti rođendan, baš je iskreno voli i ona to oseća - prenose domaći mediji.

Foto: Andrej Nihil

Pročitajte: IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD! Verenica Darka Lazića prvi put u javnosti nakon porođaja, pokazala stomak dva meseca nakon što je pevaču rodila SINA! (FOTO)

Podsetimo, proslava petog rođendana male Lorene, koju je organizovala Ana, privukla je veliku pažnju javnosti jer se Darko nije pojavio, a Lazić je objasnio zbog čega nije prisustvovao.

Ona je napravila rođendan za svoje prijatelje, ja ću morati za svoje. Trebalo je da napravimo zajedno, ni Marina, ni Danijel ne bi imali ništa protiv. Njena stvar, ipak joj je majka. Ni ćerku nisam video dugo. Nadam se da ću je uskoro videti, teško je, ali ima vremena - govorio je tada pevač.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Ana Sević

#Danijel Nedeljković

#Darko Lazić

'