AKTUELNO

Ludilo u najavi!

Spektakularno muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All Stars", u kome su mladi pevači koji su se takmičili u prethodnim sezonama imali priliku da još jednom pokažu svoj muzički talenat, ali i umeće za glumu i ples, se nedavno završilo, ali učesnici i dalje vredno rade.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Pobednik jubilarne pete sezone Sergej Pajić i jedan od njegovih najboljih drugara i superfinalista "Pinkovih zvezdica - All Stars" David Radosavljević, obradovali su svoje fanove kada su objavili da će se naći ponovo na bini zajedno. Ovi mladi talentovani tinejdžeri održaće koncert u Sremskoj Mitrovici 22. avgusta u 17:30 časova. Na bini će im se pridružiti i njihov drugar, takođe talentovana Pinkova zvezdica, Tomislav Milovanović.

Pročitajte: NAPRAVIĆE LOM! Pinkove zvezdice Sergej Pajić i David Radosavljević ponovo zajedno na bini, a pridružiće im se i ON! BIĆE OVO KONCERT ZA PAMĆENJE! (FOTO+VIDEO)

Foto: e-stock Časlav Vukojičić

Ovi talentovani tinejdžeri pozvali su fanove da im se pridruže kako bi uživali u spektaklu koji su im pripremili.

Vidimo se 22.8. u Sremskoj Mitrovici. Obnovićemo neke stvari i učiniti ih boljima. Očekujem vas u što većem broju - poručio je Sergej na svom Instagram profilu.
Jedva čekam, to će biti super žurka za sve naše obožavateljke. Spremili smo im malo drugačiji repertoar i nadam se da će uživati - rekao je David za naš portal.

Foto: e-stock Časlav Vukojičić

Pročitajte: MUSIC WEEK FESTIVAL PO PRVI PUT U BEOGRADU: DRAGANA MIRKOVIĆ, LEPA BRENA I ACA LUKAS VAS POZIVAJU NA UŠĆE

Music Week festival koji se već četiri godine održava na Kopaoniku, ove godine će se prvi put održati i u Beogradu. Od 23. do 25. avgusta na ovom festivalu, koje će se održati na Ušću, nastupiće neke od naših najvećih zvezda. Upravo na ovom festivalu očekuje nas i jedno muzičko iznenađenje, a vezano je za naše Zvezdice.

Foto: Pink.rs, E-stock

Naime, 25. avgusta na Music Week-u nastupiće talentovana pevačica Angellina, koja je svojim glasom oduševila sve nastupajući u emisiji "Amidži šou". Angellina je snimila nekoliko pesama koje su ostavile publiku bez teksta, a nedavno je odlučila da priredi iznenađenje tinejdžerki u čiji uspeh veruje. Teodora-Tara Stojanović je toliko oduševila Angellinu svojim talentom, da je mlada pevačica odlučila da snimi duet sa njom, ali i ne samo to. Teodora-Tara će se pridružiti Angellini na sceni i zajedno sa njom nastupiti pred hiljadama posetioca ovog festivala 25. avgusta od 20:00.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Još uvek nisam ni svesna da je ovo premijera moje prve pesme. Srećna sam što je duet i to baš sa Angellinom. Mislim da je ona jedna pretalentovana, a pre svega skromna devojka, koju čeka velika karijera, ne samo kod nas, nego i na svetskom nivou. Sigurna sam da će se pesma dopasti publici, a poradile smo dosta i na scenskom izgledu. Velika mi je čast što ćemo pesmu prvi put pevati na ovako velikoj manifestaciji. Nemam ništa drugo da poručim publici, osim: "Uživajte!" - izjavila je Teodora-Tara za naš portal.

Pročitajte: SPREMA SE NEŠTO NEVIĐENO! Angellina i Teodora-Tara uskoro izbacuju DUETSKU PESMU, Kija nije krila oduševljenje: PONOSNA SAM! (VIDEO)

M.P.

#David Radosavljević

#Sergej Pajić

#Teodora Tara Stojanović

'