AKTUELNO

Pevačicinom bivšem dečku se nekadašnja Modelsica dopala na prvi pogled.

Bivši dečko popularne pevačice Sandre Afrike navodno je završio u zagrljaju bivše učesnice "Zadruge 2" Dragane Mitar.

Naime, otkako je Sandrin nekadašnji dugogodišnji partner i menadžer Aleksandar Moskovljević poznatiji kao Mikiša sreo Draganu u jednoj budvanskoj diskoteci, nije prestao da misli o njoj, pa je čak kontaktirao sa Draganinim prijateljima da ih povežu!

Foto: TV Pink Printscreen

- Dragana je otišla u Budvu da se odmori od pakla koji je proživela u poslednje vreme sa još zakonitim mužem Sinišom Dragutinovićem, a društvo joj je pravila prijateljica i bivša zadrugarka Olja Bajrami. Kako su objavile da se nalaze u Budvi, krenuli su pozivi i poruke sa raznih strana. U njima je prednjačio Bora Santana, koji je dao sve od sebe da Mikišu i Draganu upozna - kaže izvor.

Foto: Pink.rs/M.Popović

- Mitrova je prihvatila Borin poziv i otišla na druženje sa Oljom i ostalim zadrugarima kod Mikiše. Sevale su varnice na sve strane između njih dvoje. Sve vreme su se ponašali kao da nikoga nije bilo tu. Pričali su kao da se odavno poznaju. Brzo su se skontali i odmah se videlo da je to ljubav na prvi pogled.

Dragana i Mikiša su se navodno sastali još nekoliko puta dok su oboje boravili u Budvi, gde su se i tajno smuvali.

- Mikiša svakodnevno obasipa Draganu komplimentima i njihov odnos postaje sve ozbiljniji. Mitrovoj prija njegova pažnja i vidi se da se baš zaljubila - kaže izvor.

Dragana je priznala da uživa u zagrljaju pravog muškarca, ali nije želela da mu otkriva ime.

Autor: Pink.rs

#Aleksandar Moskovljević Mikiša

#Dragana Mitar

#Sandra Afrika

'