AKTUELNO

Svi prisutni bili su šokirani!

Bivša učesnica "Zadruge 2", Miljana Kulić ove noći je gost u emisiji ,,Zadruga - narod pita" i spremna je da bez dlake na jeziku odgovori na sva pitanja voditelja Milana Miloševića.

Foto: TvPink Printscreen

Već na samom početku su se dotakli teme o porodičnom nasilju koje je Miljana proživela od strane svog oca Siniše Kulića, što je i sama priznala te noći kada je nastao konflikt između njih. Ona je do detalja objasnila šta se tačno dogodilo, uz nagoveštaj da će sada zauvek staviti tačku na tu priču.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče porodičnog nasilja, mama i tata je trebalo da krenu na more. Dan pre toga su izvadili zeleni karton, hteli su sami da se odmore. Trebalo je da ja čuvam Željka. Tu je ispao nesporazum, gde tata nije objasnio mami zbog čega ne mogu da krenu u Grčku. Onda je ona otišla sama i nije htela ništa da ga pita, ali je došlo do nesporazuma između njih dvoje. Ja sam bila kap koja je prelila čašu, jer je on bio nervozan kad je saznao da je mama otišla sama. Desilo se da je Klara, dadilja, bila je dva dana pre toga kod nas u kući i ukrala je verenički prsten star 25 godina. Tata se naljutio na mamu, jer lopove prima u kuću. Izbio je konflikt između njih. Ja ne volim da pričam o tome, mene tata i mama najviše vole, ali ja sam toliko bila izrevoltirana kad je on počeo da viče na mene, jer ne dozvoljavam pred Željkom. Bez obzira na to što ne razume, doći će vreme kad će razumeti. Dete se tad rasplakalo, u meni je to izazvalo ogromnu emociju prezira, mržnje i ja sam otišla u policiju i prijavila tatu, rekla sam istinu. Ne želim da se niko psihički iživljava. To je to. Posle toga je tata razgovarao sa mnom, shvatila sam da sam ja brzo odreagovala. Ali, nijedna ružna reč ne može da mi se uputi. Ne želim da se takve stvari provlače po novinama, znam da mene tata najviše voli i Željka obožava - rekla je Miljana.

K.Ristić

#Miljana Kulić

'