AKTUELNO

Do detalja je obrazložila svoj stav!

Zadrugarka Miljana Kulić je kao večerašnji gost u emisiji ,,Zadruga - narod pita", pričala o svim aktuelnim temama, a koje su vezane za njene bivše rijaliti cimere.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovih dana udarna vest bila fizičko nasilje koje je pretrpela Nadežda Biljić od strane svog bivšeg dečka Tomislava Panića, Kulićka je iskoristila priliku da iznese svoje mišljenje o toj situaciji kao neko ko je sa njima proveo nekoliko meseci u zatvorenom prostoru.

Foto: TvPink Printscreen

Da se razumemo, ja strogo osuđujem nasilje, kao što sam i svoje osudila. Silom se ništa ne postiže. Znam šta je Nadežda radila u rijalitiju, ja ne mogu da kažem da je ona dobar čovek. Ona je osoba na koju ne možeš da se osloniš, neodgovorna je. Ona je rekla da će doći na Željkov rođendan, rekla mi je da ne organizujem ništa, jer ona hoće da peva. Ja sam na dan rođendana zvala da pitam zbog muzike, Slavica meni kaže da je sa Tomom i da zato neće da dođe. To ne može da bude dobar čovek. Unosla se ona u facu kada joj neko nešto kaže, čim joj kažeš nešto što joj se ne sviđa. Ja mislim da je te noći ona izljubomorisala, a da je Toma popio. I da je ona fizički prva nasrnula na njega, a da joj je on uzvratio. Žao mi je ako je istina sve što je izjavila, to je za najgoru osobu, onda Toma muškarac nije. Pritom, ona kaže da je pila lekove, kako je onda pila alkohol? I ja sam pila lekove, pa sam bukvalno mogla jedno pivo samo. Ko zna šta se tu izdešavalo između njih. Znam da mnogo laže čim zine i da voli da izmišlja. Opet kažem, ako je nju Toma zaista pretukao, ona se njemu unela u facu. On je ponosit, stalno je naglašavao ko je muško, a ko žensko u vezi. Mislim da je ona prva započela sve to. Moje mišljenje - rekla je Miljana.

K.Ristić

#Miljana Kulić

'