AKTUELNO

Rešila da pokaže svoje poruke iz telefona.

Gledateljka koja se večeras uključila u emisiju "Zadruga - narod pita" poručila je kako navodno zna da je gošća Miljana Kulić kontaktirala muškarca koji trenutno pored sebe ima emotivnu partnerku.

Foto: TvPink Printscreen

Ova zadrugarka oštro je to demantovala i istakla kako je ove reči nisu preterano iznenadile i uvredile, jer zna da to nije istina. Tokom emisije Miljana je pokazala voditelju Milanu Miloševiću i poruke koje ima u svom telefonu, a jednu od poruka Miljani je poslao i pevač Bojan Tomović.

PROČITAJTE: VIŠE NIJE PLAVUŠA! Miljana Kulić ponovo drastično promenila izgled, a evo gde je uhvaćena! (PAPARACO)

Foto: TvPink Printscreen

Svašta nešto je Miljana pisala. Pozivala na kafu, na sastanke... Zvala. Miljana voli malo starije. Ja nisam htela da te uznemiravam... Ne bih vas ja više zadržavala i pozdrav za sve u studiju, a Miljana će se možda setiti koga je zvala. To je bilo pre nekih mesec dana - pričala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospođo presmešni ste! Pošaljite sve dokaze na portal Pink.rs ili Milanu. Nisi mi inspirativna gospođo. Prvo si rekla da nije oženjen, a sada kažeš da ti je muž! Jedan aplauz za gospođu! Izvoli, pošalji to što imaš! Ovo mi je smešno. Mesec dana spavam sama! Da li je moguće ovo? Da li mogu da ti pokažem telefon? Evo koga imam na Vajberu, Slađana doktorka, Zorica Marković, Milan Milošević... Pogledaj prepiske. Ovo je Bojan Tomović. Sve možeš da pogledaš. Evo je i Milica Dugalić - govorila je Miljana.
Šta hoće Bojan Tomović? - upitao je Milan Miljanu, a onda je pročitao poruku koju je pevač poslao Miljani: Najbolja, fališ mi, ludačo jedna!

Foto: TV Pink Printscreen

Mene Milane nervira što on tako lupeta gluposti! On se razveo i slobodna je, ali ja ga ne gledam na taj način! Zanimljiv mi je na neki drugi način! Kada imam višak slobodnog vremena razgovaram sa njim i dam mu savete - rekla je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Miljana Kulić

'