AKTUELNO

Zadovoljan je kako napreduje karijera njegove bivše supruge.

Pinkova zvezda Slobodan Radanović je pred objektivom emisije "Premijera" otkrio da je ove letnje sezone veoma posvećen svom poslu, a svoje slobodno vreme je provodio u teretani daleko od očiju svoje verne poblike, ali i hejtera kako bi izbegao neprijatnosti.

I kad sam imao vremena nisam išao po plažama nego sam išao na treninge. Ove godine sam se baš slabo sunčao. Prezadovoljan sam kako je prošlo ovo leto, čak sam bio i uhapšen. Ostaće mi u lepom sećanju - ispričao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je zaintrigirao javnost fotografijama koje je objavio na drušvenoj mreži Instagram sa svojom novom devojkom, a u trenutku kada ih je Radanović obrisao svi su pretpostavili da je njihova veza pukla, što je on i potvrdio, a sada je otkrio i razlog njihovog raskida.

Već neko vreme sam solo. Jednostavno smo se razišli, ništa specijalno, ništa posebno. Tenzija je. Devojka koja je sa mnom treba da ima mnogo razumevanja i da bude tolerantna i da zna da podnese pritisak. Nemam ništa ni sa jednom devojkom sa kojom su me spajali. Sada sam slobodan. Koja je suđena da mi dođe, ta će doći i ostati - rekao je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da su Slobine bivše Kristina Kija Kockar i Luna Đogani uplovile u muzičke voda, on je za emisiju "Premijera" priznao sa kojom bi od njih dve pre ukrstio glasove prilikom čega je on nahvalio bivšu suprugu.

Ne želim da ih poredim, svaka gradi sebe u pravcu kojem ona želim. Vidim da Kristina ima hitove i da joj to dobro ide, odlično se snašla, tako da sa Kijom - priznao je Sloba.

Foto: e-stock Ivan Dobričič, Pink.rs/M.Popović, Pink.rs, Pixabay

Pročitajte još: SMRTNI SLUČAJ U PORODICI SORAJE VUČELIĆ! Sara potpuno slomljena nakon što je izgubila važnu osobu u svom životu! Iznajmila avion da bi stigla u Crnu Goru! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'