AKTUELNO

Ani neće biti svejedno kad ovo vidi.

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić su 2017. godine dobili ćerku Taru koja je plod njihove ljubavi. Iako nakon dobijanja naslednice ovom bračnom paru nije išlo baš najbolje, oni su odlučili da dete nikako ne treba da ispašta.

Ana i Rasta su imali bračne probleme zbog koji su odlučili da se udalje. Kako su mediji prenosili, pevačica je potpisala papire za razvod, dok Đurić to nije učinio. Tara najveći deo vremena provodi sa majkom, dok reper može da je poseti u bilo kom trenutku.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Pročitajte još: GLAMUROZNI PRIJEM U ZNAKU HUMANOSTI! Na crvenom tepihu Crvenog krsta brojne poznate ličnosti, uručeno priznanje TV Pink za veliki doprinos akciji dobrovoljnog davanja krvi!

Rasta je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju na kojoj uživa u talasima mora sa svojom mezimicom, te se može pretpostaviti da su Ana i Rasta sklopili dogovor da njihova mezimica provede leto sa tatom.

View this post on Instagram

💙💙 LJUBAAAAV 💙💙

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

Foto: Printscreen Instagram/stefanrasta

Osim toga, Rasta je na svom nalogu objavio i "stori" kako se Tara igra u pesku dok je on snima, te se može primetiti da su otac i ćerka sami na letovanju.

D. B.

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'