AKTUELNO

Nikome nije ostao dužan!

U večerašnjem izdanju vaše omiljene emisije "Zadruga - narod pita" voditelj Milan Milošević je ugostio Lepog Miću.

PROČITAJTE JOŠ: OVO MU NEĆE OPROSTITI! Vladimir Tomović se ne zaustavlja, osuo drvlje i kamenje po Miljani Kulić i njenoj porodici: Dete nije krivo što su mu majka i čitava njena porodica bolesnici! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Mića je odmah na početku otkrio šta misli o gledaocima koji često imaju loše komentare na njegov račun.

Narod ima pravo da kaže šta hoće da misli šta misli, ja se ne bunim, ja želim da im objasnim da nisam tako loš kako oni misle. Mene ne pogađa kad me ljudi ne vole. Pogrešno su me protumačili, ja sam čovek koji prihvata kritiku - rekao je on.

Mića se zatim osvrnuo na zadrugare koji su gostovali u proteklim izdanjima ove emisije, pa je isprozivao Miljanu Kulić, Lunu Đogani, ali i Marka Miljkovića.

Najveći čovekov poraz je kad se pogleda u ogledalo i zna da laže. Miljana je uvek govorila da sam ja u pravu. Kritikovao sam je na zdravim osnovama, bez mržnje. Meni se gura u usta kako ja mrzim Lunu zbog ona što se zove tako, to je perfidna igra Miljkovića. On laje na sve njene prijatelje koji su joj mislili dobro. Luna je zadnju noć rekla kako sam ja sve bila u pravu, i to je jače nego da njihova veza traje sad 500 godina. Marko Miljković je jedan zao, pokvaren čovek, sa Lunom se tu noć posvađao namerno da bi Kijini glasači glasali za njega. To je urađeno namerno. Posle dva dana se pomirio s Lunom. Sad pokušava Lunu da ubedi kako ja nju mrzim. Luna Đogani je devojka koju sam ja uvek kritikovao na pravi način. Ona mi je rekla da sam sve bio u pravu, pa sad opet pokušavaju da udaraju nisko. Ja nju nikada nisam spomenuo ništa za nju sem onoga što je ona tamo radila. Psovao sam je i vređao za stvari koje je ona radila - rekao je Lepi Mića i dodao:
Ako ja mrzim Đoganijeve, da li sam Adamu rekao jedno ružno slovo? Nikada. Rekao sam da je dobar dečko, da za njega nije Moskva, da je ružno to što mu se radi, da mu se gura Moskva za devojku, Luna ju je gurala, njegova sestra. Da li sam rekao nešto loše za Đoleta Đoganija? Nikada! Ja sam Luni pričao u rijalitiju, mene ona kao osoba van rijalitija nebitna. Ona ne zna da peva, njenu pesmu je otpevala Antonia, to je moje mišljenje, njena pesma je loša. Miljkoviću, ostavio si devojku koja ti je davala procente svoje s posla. Tada ti je valjala, dripcu jedan. Seti se malo s kim si bio tolike godine. Dripcu jedan, košaru jedan! Sad glumiš da si zastupnik lika i dela Lune Đogani. Ti si smrad jedan. Od čega ti živiš, košaru jedan? Gde ti je devojka koja ti je donosila svoje procente, nju si zaboravio. Marku je zanimanje dečko Lune Đogani. Pre toga je prodavao epruvete s pićem. I tu si devojku nasamario i ostavio. On je smrad i ološ. Rekao je za mene da sam šovinista.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'