AKTUELNO

Nije imao problem da prizna sve!

Bivši učesnik Zadruge 2, Lepi Mića i ove noći je u emisiji ,,Zadruga - narod pita" otvoreno govorio o svojim rijaliti cimerima, sa kojima nije ostao u dobrim odnosima. Kako i gledaoci kraj malih ekrana imaju priliku da pozovu dobro poznat broj telefona i upitaju gosta sve ono što ih zanima, tako je i voditelj Milan Milošević spremio intrigantna pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Jedna od gledateljki koja se uključila u uživo program imala je želju da Lepi Mića obrazloži odnos sa Anom Korać, ali i razlog zbog kog je prekinuo prijateljstvo sa njom, što je on bez dlake na jeziku prokomentarisao.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Ja nikada nisam rekao jednu ružnu reč o Ani Korać. To su govorili njeni bivši prijatelji, sadašnji, budući. Da budemo konkretni. Lazar je u pijanom stanju, da bi se dodvorio Aleksandri, sve najgore govorio o Ani. A onda je trezan govorio da je imao se*s sa Aleksandrom, jer su David i Ana bili ljuti na njega. Ako je iko vređao nju, vređao je njen prijatelj. Ana nikada mene nije poslušala. Ja nisam bio protiv veze, samo sam je pitao da li ima zrno odgovornosti? Nije me registrovala, onda je vređala devojku! Da li ja treba da zbog prijateljstva sa Anom gazim svoje principe? Mene ona više ne interesuje, rekao sam šta sam imao - pitao se Lepi Mića.

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'