AKTUELNO

Ona se trenutno nalazi u Njujorku, a sada se prvi put oglasila.

Srpska manekenka Simona Andrejić, koja je 17. jula ove godine doživela stravičnu nezgodu kada je slomila karlicu pri udaru u drvo na žičari milijardera, trenutno se nalazi u Njujorku, a sada se prvi put oglasila.

PROČITAJTE JOŠ: JEZIVE FOTKE SRPSKE MANEKENKE kako visi na ranču kineskog milijardera! Da se naježite!

Foto: Printscreen Facebook/Simona M. Andrejic

Naime, Simona je na društvenoj mreži Instagram potvrdila da se kreće uz pomoć kolica i zahvalila se svima na podršci.

- Dragi prijatelji, hvala puno na porukama i podršci. Usped nesrećnog slučaja doživela sam teške telesne povrede, jake bolove i traumu i sada se krećem uz pomoć kolica. Oporavak zahteva mirovanje i vreme. Kao i uvek, disciplinovana sam i borim se da se što pre oporavim. Hvala svima na podršci i divnim porukama - poručila je Simona.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Simona Andrejić 17. jula ove godine doživela je tešku nezgodu kada je na mini-žičari na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua (53) usled velike brzine udarila u drvo. Nesrećna devojka je skoro dva sata provela zaglavljena na žičari, sve dok po nju nisu došli spasioci. Odmah je prevezena u lokalnu bolnicu, a potom i helikopterom prebačena u bolnicu "Yale New Haven", jednu od najpoznatijih u tom okrugu. Američki spasioci su tada utvrdili da je Simona polomila karlicu na nekoliko mesta i da joj je hitno potrebno ušivanje ruke. Usled velikih bolova, prema pisanju američke štampe, Simona je završila u invalidskim kolicima. Uprkos tome što je na njegovom imanju doživela nezgodu, biznismen je, kako pišu američki mediji, posle svega obećao Simoni da će se "pobrinuti za sve", pa ju je smestio u hotel sa pet zvezdica i dao joj luksuzni "rols-rojs" za redovne vožnje na brojne lekarske preglede. Odnosi su zahladneli kada je milijarder Ču ponudio Simoni Andrejić nagodbu uz odštetu od nekoliko hiljada dolara mesečno tokom ove godine, a ona to odbila.

Autor: Pink.rs

#Simona Andrejić

'