AKTUELNO

Rat bivših zadrugara se nastavlja!

Miljana Kulić je gostujući u emisiji ''Zadruga - narod pita'' iskoristila priliku da popljuje Vladimira Tomovića. Izjavila je da je bio u zatvoru, pričala je o njegovom hotelu, a takođe je spomenula i njegovu seksualnu orijentaciju. Nišlijka je u emisiji spomenula i Tomovićevog nedavno preminulog oca, a te reči su ga razbesnele do srži, pa se uključio u program i žestoko joj uzvratio.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NADEŽDA BILJIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Bivša zadrugarka, nakon PAKLA kroz koji je prošla zbog Tome Panića, DRASTIČNO promenila izgled!

Na ovome se nije završilo, te je Tomović nastavio da objavljuje svoje žustre odgovore Miljani Kulić, a ona je sada odlučila da mu na sve to odgovori, i to žestokom porukom zbog koje gore društvene mreže.

Foto: TvPink Printscreen

- Ova Vladimirka što priča da sam mu psovala oca, ja njegovog oca nisam spomenula ni u dobrom, a kamoli u lošem kontekstu, već sam pričala o njemu i o njegovom ophođenju što me je zaprepastilo. Zato Vladimirka, fukaro jedna, kad bude imala dete, j... njega, pa onda pričaj kako ćeš da opštiš sa tuđom decom... A koliko su moju majku po Petrovcu... Toliko zdravlja da imaš! I već jednom prestani da se kačiš samo za žene, već uđi u sukob sa nekim muškarcem, jado jedna iskompleksirana, cela Crna Gora te se stidi - poručila je Miljana Vladimiru putem storija na Instagramu, a nema sumnje da joj Tomović ni ovog puta neće ostati dužan.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Vladimir Tomović

'