AKTUELNO

Evo kakvu ulogu ima u odrastanju male Iskre.

Pop zvezda Saša Kovačević već dve godine uživa u ljubavi sa bivšom misicom Zoranom Tasovac koja je već bila u braku, u kom je dobila naslednicu Iskru. Pevač je devojčicom u potpunosti očaran i voli je kao da je njegova. Kako kaže, ništa mu ne pada teško, posebno zato što je već odavno spreman za očinstvo.

Foto: TvPink Printscreen

Pre nekoliko večeri Saša je zapevao pred krcatim Ušćem, a iz publike ga je bodrila devojka.

Zorana je tu, sa mnom, a Iskra je u Kikindi kod babe. Nisam siguran kako bi reagovala na ovoliki broj ljudi, na zvuk… Jako je mala, verovatno bi se uplašila, pa bi morala da napusti koncert, a onda bi i mama morala da ode - prokomentarisao je on kroz smeh, pa istakao da Iskra zna sve njegove pesme i da je predivna devojčica:
Ponašam se kao pravi otac prema njoj, u svakom smislu. Ne vodim je baš u šoping, za to je zaslužna mama, ali mi ništa nije teško. Odavno sam spreman da postanem otac i biću najsrećniji kada se to bude i desilo. Verujem da kada se desi pravi trenutak, desiće se i to - iskren je bio pevač.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Iako je zaljubljen do ušiju u svoju Zoranu, i dalje mu prija što ga više gledaju žene nego muškarci i što je vriska iz prvih redova ustaljena na njegovim nastupima.

Malo sam ja omatorio, ali mi prija i dalje kada čujem vrisku devojčica i devojaka u publici. Vidim ta lica, čujem te glasove... Posebno mi je drago kada vidim da devojčice od desetak godina znaju sve moje pesme i pevaju ih, iako su neke pesme starije od njih - kaže Saša.

Kada je pre 16 godina izbacio pesmu "Jedina si vredela", mnogi su sumnjali u njegov uspeh, budući da se opredelio za pop balade. Međutim, Saša je danas jedan od najpopularnijih pevača i puni hale širom sveta.

Nikada nisam slušao druge u kom pravcu treba da idem. Mnogi su mi predviđali krah jer sam se opredelio za sporije pesme i balade. Ispostavilo se da je to pravi put, put kojim treba da idem, kao i da treba samo sebe i svoje srce da slušam - zaključio je Kovačević.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Saša Kovačević

'