AKTUELNO

Nova emisija ''Kočenje'' koja počinje sa emitovanjem na TV Pink od ponedeljka 13. februara nateraće vas da plačete od smeha.

Televizija Pink osmislila je potpuno drugačiji i do sada neviđeni  ''Noćni program'', u okviru kojeg će biti emitovane nove emisije. Jedna od njih je humoristička emisija ''Kočenje'' koja će vas prikovati za ekran, a počeće sa emitovanjem od ponedeljka 13. februara od 23:30.

''Dnevnjak'' je osvojio publiku brzinom svetlosti, a ekipa ove emisije na čelu sa Milošem Milakovićem i Đorđijem Andrićem predstaviće se gledaocina TV Pink u novom TV formatu ''Kočenje''.

Foto: Printscreen

Miloš i Đorđije naći će se u ulozi domaćina emisije ''Kočenje'', a Damir i Miki su zaduženi da ih svojim komentarima izazovu, nakon čega sledi obračun - šamaranje i polivanje vodom.

Emisija je veoma dinamična, a gledaoci će, između ostalog, imati priliku da uživaju u sledećim segmentima: gej plesić, analiza pesama, dva minuta za majku, sponzori, kvizčina, telefonsko uključenje, započni rat... U svakoj emisiji Miloš i Đorđije ugostiće u studiju i po jednu poznatu ličnost. Gosta u studiju očekuju brojni izazovi: optuživanje da je ukrao pesmu, DNK analiza, poligraf...

Foto: Printscreen

Ne propustite da u ponedeljak 13. februara od 23:30 budete uz TV Pink i pratite novu emisiju ''Kočenje'' sa ekipom u studiju koja će vas nasmejati do suza.

Autor: M. K.

#Kočenje

#TV Pink

#emisija

'