AKTUELNO

Zatvorila prvi 'Music Week' festival u Beogradu.

Prethodne večeri zatvoren je "Music Week" festival koji je održan na Ušću, a mnogobrojna publika je imala priliku da uživa u nastupima Angelline, Senidah, Sare Jo, Katarine Grujić, Jale Brata i Bube Korelija i Maje Berović, koja je nastupila poslednja.

Iako je publika svakog od izvođača čekala sa nestrpljenjem da izađe na binu, čini se da su se Maji najviše obradovali. Ona je imala nesvakidašnji početak nastupa, koji je započela pesmom "Harem" viseći iznad bine.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Pre nego što je kročila na binu kako bi sa publikom otpevala svoje najveće hitove, Maja je razgovarala sa sedmom silom, a uzbuđenje nije skrivala.

Spremna sam za ovaj veliki spektakl i jako sam uzbuđena, a zbog čega, to ćete videti kada budem izašla na binu - rekla je Maja na početku razgovora.

Pevačica je priznala da li se pred nastup opustila uz čašicu alkohola i otkrila šta voli da popije da bi "razbila" tremu.

Opuštala sam se sada (smeh). Ja retko pijem, zaista, ali kada pijem, volim da popijem neko kvalitetno vino i ponekad pivo - rekla je pevačica kroz smeh.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

U nastavku pogledajte šta nam je još Maja rekla pred sam početak njenog nastupa.

Autor: D. Cakić

#Maja Berović

'