AKTUELNO

Rasplakaćete se!

Nadežda Biljić, Pinkova zvezda i bivša zadrugarka, je doživela pravi pakao kada ju je bivši dečko Toma Panić pretukao i naneo joj povrede na licu, vratu i nozi. Biljićeva je čak bila u Urgentnom centru kako bi ispitala svoje zdravstveno stanje, a Panić je priveden na saslušanje u policiju.

Iako Nadežda i Toma od tog dana nisu u kontaktu, njih dvoje svojim objavama i te kako stavljaju do znanja da između njih vlada velika netrpeljivost.

Foto: Printscreen Instagram/nadezda_biljic_official

Ne pričajte mi o poštenju, vi koji ste do juče nepošteni bili. Ne govorite mi ništa o prijateljstvu, vi, koji nikada prijatelji niste bili, niti o pobožnosti, vi koji do juče ni znali niste da Bog postoji. Ako već nikada niste bili "neki ljudi", ne trudite se licemerstvom još to dokazivati. Prosto je bolno. Rodiš se kao čovek čiste duše, a ono što si postao je rezultat tvog izbora. Nijedna majka nije rodila nečoveka! - objavila je status Nadežda na svom Instagram nalogu.

Pročitajte još: Mama je shvatila da VOLIM DEVOJKE kad je pronašla PISMO OD DRUGA IZ ZATVORA: Matora otkrila kako su roditelji reagovali kada su shvatili da je LEZBIJKA, pa progovorila o PROMENI POLA! (VIDEO)

Nadežda je ovu poruku očigledno uputila Tomi, a da li će se on pronaći i odgovoriti na njenu prozivku ostaje da saznamo.

D. B.

#Nadežda Biljić

'