AKTUELNO

Oni su najtraženiji na svadbenim veseljima!

Mnoge pevačke zvezde su svoju karijeru započele pod šatorom da bi kasnije došle do javne scene. Međutim, mnogi od estradnih umetnika se ne libe da osim svojih koncerata koje organiziju širom zemlje pevaju i na svadbama i rođendanskim slavljima.

Foto: Pink.rs

Mi vam otkrivamo koji poznati folk pevači su u poslednje vreme najangažovaniji na svadbenim veseljima, kao i koliko zarađuju.Na ovoj listi nalaze se Petar Mitić, Ljuba Perućica, Jelena Gerbec, Jelena Kostov, a za samo jedan dan na svadbenim veseljima zarade za jedan polovni automobil!

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pročitajte još: Veliki serijal portala Pink.rs! Najbolji astrolog u Srbiji otkriva: Evo kad se Kija DRUGI PUT UDAJE i čime će se baviti njen sledeći muž! (FOTO)

Naš dobro obavešteni izvor otkrio je koliku tarifu zavređuju ovi pevači i koliko sumu bi mladenci morali da izdvoje kako bi uživali u njihovom glasu.

Foto: Instagram

Oni uglavnom pevaju u parovima po svadbama. Tu se zarađuju ozbiljne pare. Tarifa za Petra Mitića i Jelenu Kostov u paru je 4.000 evra, dok je nešto jeftinija varijanta za Jelenu Gerbec, Ljubu Perućiću koja iznosi 3.000 - otkriva naš dobro obavešteni izvor i dodaje:

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Naravno, oni na svadbam u džep stave i ogroman bakšiš! Znam da su neki od njih mogli i automobile da kupe od jedne svadbe - ističe naš izvor.

Pink.rs

#Jelena Gerbec

#Jelena Kostov

#Ljuba Perućica

#Petar Mitić

'