AKTUELNO

Kaje se zbog svog odnosa sa Đoganijem.

Vaša omiljena emisija televizije Pink "Zadruga - narod pita" emituje se i ove večeri, a voditelj Milan Milošević je ovog puta ugostio Marijanu Zonjić.

PROČITAJTE JOŠ: DOBIO AMNEZIJU?! Bane Čolak ŽESTOKO prozivao Lunu i njenog oca Gagija, a sad je promenio ploču: Javno joj uputio OVU poruku, ŠOK I NEVERICA! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Jedna gledateljka koja se uključila u program iskritikovala je Marijanu što je bila bliska sa Lepim Mićom na početku, te ju je upitala da li joj je sada Maja Marinković bolja prijateljica od Stanije Dobrojević.

Maja mi je na kraju ispala veći prijatelj od Stanije. Sa Majom sam se čula, redovno me zove, izlazimo zajedno. Ona je druga osoba napolju. Ja sam nju toliko zgotivila, delimo sve tajne, non-stop me zove kad joj je teško. Maja je zaslužila to mesto i Stanija je zaslužila to mesto, ali ja nije trebalo da posvećujem toliko drugim ljudima nego sebi. Ukoliko uđem u "Zadrugu 3" biću više sa Mićom, gledaćete Marijanu i Miću i naše havarije - rekla je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljka je želela da čuje od Zonjićeve i da li se kaje što je bila loša prema Adamu Đoganiju.

Meni je krivo što sam se onako ponašala prema Adamu, jer je fin dečko. On je previše miran, povučen, pa sam pokušavala da ga podignem, ali jednostavno on je takav, samo bi da bleji, da jede, da spava, ja sam njega samo htela da ga podignem. Da sam ostala sa njim do kraja drugačije bih se pokazala, ne bih pravila neke greške, ali on nije momak za mene, on je previše miran i povučen - navela je bivša zadrugarka.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Marijana Zonjić

'