AKTUELNO

Nada se da se ovo neće ponoviti.

Velika regionalna zvezda Maja Berović zatvorila je treće veče na "Music Week festivalu" koji se odigrao na beogradskom Ušću. Maja se pred beogradskom publikom pojavila na ziplajnu kojim se spustila do bine, a potom priredila spektakl za pamćenje.

Pročitajte još: PRE DVA DANA NAPUSTILA JE BOLNICU NAKON TEŠKE OPERACIJE, a evo kako Nada Obrić izgleda nakon što joj se treći put vratila opaka bolest (FOTO)

Foto: E-stock/Ivan Dobričić, Kurir

Podsetimo, pre nekoliko dana Maju je zadesila nezgoda kada je u kombi u kojem se vozio njen bend ispaljeno nekoliko vatrenih hitaca. Pevačica je povodom ovoga istakla da se nada da se to više neće događati, pa otkrila da li se plaši za svoju bezbednost.

Ne plašim se za svoju bezbednost, jer kako vidite, okružena sam najboljim i najjačim muškarcima, a i ko meni sme da priđe od, pre svega, vas ovako dobrih novinara, pa onda od moje publike - otkrila je Maja i dodala:

Foto: Promo.

Iskreno, nikome ništa nisam zgrešila da bi mi pravio bilo kakve probleme. Vodim život kao sav normalan svet i ne vidim da neko ima povoda da ljudima u mom okuženju i meni pravi probleme. I reći ću vam, ne mislim da mi je bezbednost ugrožena, jer ništa nisam zgrešila - ispričala je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Maja Berović

'