AKTUELNO

Maneken kaže da ne želi nikakav kontakt sa pevačicom.

Bivši zadrugar i meneken Toma Panić danas je saslušan u Prekršajnom sudu u Beogradu. On je prilikom napuštanja suda otkrio da nije saslušan zbog nasilja nad Nadeždom Biljić, a onda je priznao da je za njim bila raspisana poternica i da nije mogao da napusti zemlju.

Foto: Pink.rs/Danica B

Između ostalog, Panić je otkrio i da je Nadežda pokušavala da stupi u kontakt s njim, čak i preko majke Slavice. Mađutim, maneken tvrdi da to ne želi.

- Nisam joj se javio, jer ja imam zabranu od 30 dana. Ona je pokušavala da me dobije i preko majke, želi da uđemo u neku kombinaciju, a ja to ne želim, zato što pored ovih problema koje imam, još 60 dana zatvora mi ne treba - rekao je Panić za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

PROČITAJTE JOŠ: ZA TOMOM JE BILA RASPISANA POTERNICA, NIJE SMEO DA NAPUSTI ZEMLJU! Panić izašao iz SUDA, pa otkrio šta je razlog njegovog privođenja!

Pogledajte snimak koji je ekipa portala Pink.rs zabeležila ispred Prekršajnog suda:

Podsetimo, incident koji je uzdrmao domaću javnost dogodio se pre oko dve nedelje u pevačicinom stanu u kojem je živela u Beogradu. Tom prilikom, Panić je tokomnjihove svađe nakon noćnog izlaska fizički nasrnuo na pevačicu i naneo joj telesne povrede.

Autor: Pink.rs

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Toma Panić

'