AKTUELNO

Njihovom sukobu ne nazire se kraj!

Pevačica i bivša učesnica "Zadruge 2" Nadežda Biljić ponovo se našla u žiži javnosti kada je bez dlake na jeziku komentarisala svoje bivše ljubavnike iz rijalitija i tom prilikom priznala sa kojim zadrugarom je imala najgori seks. Na poslednje mesto stavila je Baneta Čolaka, čije je sposobnosti prokomentarisala u svom prepoznatljivom stilu.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

- S njim je seks bio kao da ga nikad nisam ni imala - izjavila je Nadežda u intervjuu za "Vip", što je Čolaka prilično razljutilo, što smo zaključili čim smo ga pozvali da nam prokomentariše Biljićevu "ocenu".

- Uvek sam bio korektan prema Nadeždi i uvek sam bio tu za nju, ali ovo je već bezobrazluk! Pre nego što je ušla opet tamo, opet me je pljuvala, govorila da sam psiho... Ja sam joj to oprostio. Pljuvala me je i posle "Zadruge 1", i to sam joj oprostio. Ovo je sad već bezobrazluk - izrevoltiran je bio Čolak, koji se potom osvrnuo na Nadeždinu izjavu i tom prilikom osuo drvlje i kamenje po njoj.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Razumljivo je da ona kao da nije imala seks, jer ona više ni ne oseća... Koliko je puta i sa kim sve bila, normalno je da više i ne oseća seks kad ga upražnjava. To je kao rupa bez dna, kao bunar u koji se bacaju novčići. Tako je s njom - surov je bio Čolak u izjavi za Pink.rs. Takođe, izneo je detalje njihove romanse u "Zadruzi".

- Ja se s njom nikad nisam poljubio, odnose smo imali čisto da se ne bih samozadovoljavao, bilo mi je lakše da budem sa njom. To mi je greška. Znaju svi gledaoci da sam ja sa njom igrao utakmicu, dva puta po 45 minuta. Nije mi se ni sviđala ni ništa, ali eto, bolje i s njom nego da se tamo po WC-u zaključavam - pojasnio je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Biljićeva je, takođe, istakla da je "njena mačkica mnoge muškarce proslavila i od njih napravila zvezde", što je Čolaka takođe inspirisalo za surov komentar.

- Bolje da je pravila zvezdu od sebe, jer u 30. godini ne zna gde je levo. Bolje od sebe da pravi zvezdu, nego što je pravila od nas - zaključio je Bane.

D. T.

#Bane Čolak

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'