AKTUELNO

Nije ga štedela.

Večeras je tokom emisije "Zadruga - narod pita" u kojoj je gostovala Maja Marinković pušten snimak svađe koju je ova nekadašnja ukućanka imala sa Markom Miljkovićem za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su se tada svađali zbog Lune Đogani, ali i zbog intimne akcije koju su imali ispod jorgana. Maja je tokom te svađe navela kako Marko ima problem sa potencijom. Nakon snimka Maja je istakla i da nije zadovoljna kako se Marko pokazao tokom vrele akcije koju su imali.

PROČITAJTE: NISAM IMALA MAJČINSKU LJUBAV: Maja godinama nije pričala sa majkom, a sad je otkrila detalje emotivnog susreta, kao i da li je njen tata LJUT zbog njihovog pomirenja! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Ja to znam iz pouzdanih izvora. Sve to što sam rekla, mislim. Puštali su nam snimak njihovog s*ksualnog odnosa i naljutili su se, on ima problem. To je sve zabeleženo pred kamerama, pušten je klip koji ih je demantovao. Ja sam ga uvredila tim tokom svađe. To je to i nemam šta da dodam dalje. Ne želim da se vraćam na tu temu, ali nisam zadovoljna tim iskustvom sa njim - govorila je Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Maja Marinković

'