AKTUELNO

Sprema se ludilo.

Najveća domaća muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović posle dva neverovatna koncerta na Ušću i pet godina pauze, spremna je da napravi još jedan spektakl za svoju vernu publiku.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je pred kamerama emisije "Ekskluzivno" otkrila kada će se dogoditi i to čuveno "treće Ušće" koje svi s nestrpljenjem očekuju.

Treće Ušće će biti samo da završim taj novi album, ne radi mi se album po svaku cenu, nego kad budem apsolutno zadovoljna melodijama. Meni su potrebne nove pesme. Na prvom Ušću sam imala promociju "Lepi grome moj", na drugom sam imala album "Poziv", pa sada hoću i za treći koncert novi album da promovišem - rekla je Ceca, a onda objasnila da li joj je neka njena pesma dosadila:

Foto: TvPink Printscreen

Nema veze to više sa mnom da li mi se neka pesma peva ili ne peva, ja ispunjavam želje publike. Kad pravim velike koncerte uvek imam problem šta da stavim u repertoar, da niko ne ode sa koncerta i kaže: "E, Ceco nisi otpevala ovu pesmu". Na Ušću mi je četiri sata trajao koncert, baš iz razloga da zadovoljim sve ukuse i da sve otpevam, da niko sa tog koncerta ne ode i kaže: "E, nisi otpevala to", a bilo je i takvih - navela je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JELENA ĐOKOVIĆ PRONAŠLA ZALIHE SVOG ZAMRZNUTOG MAJČINOG MLEKA: Nećete moći da verujete šta će uraditi s njim! ČITAVA JAVNOST U ŠOKU (FOTO)

Ražnatovićka je otkrila da je privatno uvek u opuštenim varijantama, a da joj koncerti i nastupi ne predstavljaju umor, naprotiv, to je njen eliksir mladosti.

Foto: TvPink Printscreen

Došla sam u kežual varijanti, trenerka i majica, leto je, ja sam došla u papučama. Ja sam i na bini pevala bosa. Ne treba mi odmor, meni je ovo relaksacija, eliksir mladosti - rekla je Ceca.

R. L.

#EKSKLUZIVno

#Svetlana Ceca Ražnatović

'