AKTUELNO

Opravdala svoje postupke!

Pevačica Ana Nikolić pre nekoliko meseci najavila je veliki povratak na muzičku scenu, nakon nekoliko godina pauze koju je napravila kada je ostala u drugom stanju i na svet donela svoje prvo dete, ćerkicu kojoj su njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta i ona dali ime Tara. Ana je bila veoma posvećena svom detetu, te nije želela da radi, ali je sada osetila da je vreme za povratak.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je pevačicu dugo mučilo jeste višak kilograma koji je dobila u trudnoći i nakon porođaja, ali je vredno radila na sebi i svoju liniju vratila na staro. Pevačica je nedavno uslikana u pripitom stanju, što je šokiralo sve, a ona je sada objasnila da je to zato što je imala razloga za slavlje.

Najvažnija stvar koja mi se desila jeste to što sam postala mama. Zbog Tare je moj život dobio novi smisao. Naravno, sa trudnoćom su došli i kilogrami, a nedavno su i otišli. Vraćam se u top-formu, uradila sam sjajan album i to sam proslavila sa svojim prijateljima. U tome ne vidim nikakav problem, nazdravila sam, a uskoro ćete i sami videti da imam razloga da slavim svaki dan jer ovo što radim sa svojim timom nešto je najbolje što sam do sada uradila - rekla je Ana.

Foto: Printscreen Instagram/ananikolicofficial

Nema sumnje da se pevačicini fanovi i te kako raduju njenom novom albumu "Klinika", koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana, a svi se pitaju da li će sa novim projektom biti ona stara Ana ili je pripremila nešto potpuno drugačije.

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#pevačica

'