AKTUELNO

Nećete verovati!

Pevačica Radmila Rada Manojlović već dugi niz godina je u srećnoj vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, a ono što je najčešće pitaju kako novinari, tako i porodica i prijatelji jeste kada će da se uda. Međutim, svi su se šokirali kada je pevačica objavila da se udaje i to 6. septembra, ali ne za svog dugogodišnjeg dečka!

Foto: TvPink Printscreen

- Dve muve jednim udarcem. Konačno imam odgovor na sva pitanja kad će svadba, 6. septembra. Samo što će biti svadba bez mladenaca - rekla je Rada pred kamerama emisije "Ekskluzivno".

Foto: TvPink Printscreen

Naime, radi se o tome da je Rada snimila novu duetsku pesmu sa svojim kolegom Emirom Đulovićem, koja se zove "Svadba" a koja će biti objavljena kroz nekoliko dana. Inače, pevačica je za potrebe ovog spota angažovala i svoju sestru Mariju, koja je odnedavno postala šminkerka.

Ona mi pomaže mnogo i povela sam je sad iz još jednog razloga, red je da ja malo moju familiju postavim na neke pozicije (smeh). Sestra odlično peva, kao i moj brat Nenad, svi smo na tatu povukli, mada je i mama lepo pevala, ali nju to ne zanima, više voli da bude iz kamere - rekla je Rada.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je pevačica još otkrila u današnjem izdanju emisije "Ekskluzivno" možete saznati u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu televizije Pink.

Pink.rs

#EKSKLUZIVno

#Radmila Rada Manojlović

#Udaja

#svadba

'