AKTUELNO

Potpuno neprepoznatljiv.

Milan Stanković, jedan od članova žirija najgledanijeg muzičkog programa za decu "Pinkove zvezdice - All stars" je na samom početku svoje muzičke karijere pobrao sve simpatije ženske populacije, a tu titulu ima i dan-danas. On je sve očarao svojim jedinstvenim stajlingom i veoma raskošnim glasom. Veoma brzo je stakao popularnost na domaćoj javnoj sceni, a Milanov zaštitni znak je njegova frizura, jedinstvena na srpskoj estradi.

Milan je 2010. godine izabran za predstavnika Srbije na takmičenju za Pesmu Evrovizije godine kada je nastupao sa numerom "Ovo je Balkan". Ono sa čime je javnost upoznata jeste da je Stanković bio u dugogodišnjoj vezi sa atraktivnom pevačicom Radom Manojlović, da bi kasnije svoj privatni život krio kao zmija noge.

Pročitajte još: Iz malog mesta je došla u Beograd i upoznala NJEGA! Životna priča Olge Odanović nikog ne ostavlja ravnodušnim! O JEDNOJ STVARI NIKAD NIJE ŽELELA DA PRIČA! (FOTO)

Milanov Instagram profil "krije" nekoliko fotografija koje pokazuju kako je pevač izgledao kao dečak. Ono što je interesantno jeste da je Stanković i tada imao poseban ukus, ali i da je voleo da nosi naočare, a u tom izdanju ga neretko i danas viđamo.

View this post on Instagram

BABY MILAN! WHEN I GROW UP... HEHE

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on

View this post on Instagram

JA KAO VOJKAN IZ OTVORENIH VRATA 🙈

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on

Na narednoj fotki možete primetiti da Milan liči na Nikolu Đurička kada je igrao ulogu Vojkana koji je nosio naočare.

D. B.

#Milan Stanković

'