AKTUELNO

Njegova mezimica postala je školarka!

Mladi glumac Aleksandar Radojičić uživa u dugogodišnjoj vezi sa manekenkom Cecom Živojinović, ali njegov život je obeležila i veza sa Jelenom Melezović sa kojom ima ćerku Aju. Jelena i Radojičić su se nakon tri godine razišli, a glumac je izgubio starateljstvo nad svojom naslednicom. Sud mu je dozvolio da svoju naslednicu može viđati određenim danima, a on se trudi da to vreme kvalitetno provedu.

Foto: Printscreen Youtube

Za njegovu ćerku juče je bio prvi školski dan, a glumac je i te kako ponosan zbog ovoga. Radojičić je ovaj trenutak podelio sa milionskim auditorijumom na društvenoj mreži Instagram uz opis - "Danas je moj svet stao u jedno I-5", a ovu fotografiju pogledajte OVDE.

Pročitajte još: ZADRUGA 3 POČINJE ZA TAČNO SEDAM DANA! Ovo su novi zadrugari, jedan je izašao iz ZATVORA, a drugi je POP! Upoznajte takmičare čije ćete živote PRATITI BEZ DAHA (VIDEO)

Ono što je evidentno jeste da Radojičić brine o svojoj mezimici i da je ona zapravo njegov "ceo svet", kao i to da će se truditi da joj obezbedi savršen život iako su on i Jelena razdvojeni.

Foto: TvPink Printscreen

D. B.

#Aleksandar Radojičić

'