AKTUELNO

Nije želela da ih zapostavi!

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani je juče ispunila još jednu od svojih velikih želja. Nakon što je kupila svoj prvi stan i započela muzičku karijeru, Luna je precrtala i povećanje grudi sa svog spiska.

Foto: Printscreen Instragram/luna_djogani

Nakon uspešno završene operacije, Luna se obratila svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram putem storija i poručila im da je sve prošlo u najboljem redu, kao i da je srećna. Osim toga, u sobi u kojoj se oporavljala su sa njom kao podrška bili Anabela Atijas i Marko Miljković, za koje se spekulisalo da su u hladnom ratu.

Pročitajte: NOVA UČESNICA RIJALITIJA OČARAĆE SVE: Ova lepotica krasiće Zadrugu 3! Upoznajte NOVU TAKMIČARKU (VIDEO)

Foto: Printscreen Instragram/luna_djogani

Pevačica u usponu je svojim pratiocima poručila da će otići na odmor, ali i da će se danas javiti i nastaviti sa svojim objavama, što je uradila rano jutros.

Dobro jutro. Voli vas vaša Luna - rekla je Đoganijeva na storiju i pokazala sobu u kojoj boravi, a zatim poslala poljubac.

Foto: Printscreen Instragram/luna_djogani

Ekipa našeg portala kontaktirala je Lunu, a ona nam je ispričala kako se danas oseća, kao i šta misli o podršci koju su joj pružili Anabela i Marko.

Super se osećam, u bolnici sam i oporavljam se. Mnogo mi znači što su mama i Marko bili uz mene i što sam ispunila sebi ovu želju - rekla nam je Đoganijeva.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

M.P.

#Luna Đogani

'