AKTUELNO

Ovo će obradovati njihove fanove.

Dva meseca od početka "Zadruge 2" Suzana Perović Blondi, majka bivšeg zadrugara Sava Perovića, i Gagi Đogani, otac pobednice druge sezone rijalitija Lune Đogani, bili su gosti voditelja Ognjena Nestorovića u emisiji "Porodice zadrugara". Oni tom prilikom nisu krili simpatije jedno prema drugom, a Gagi je kasnije za naš portal izjavio da je odlepio za Blondi. Suzana je te noći dobila priliku od Velikog šefa da bude učesnik "Zadruge 2", a nekoliko dana kasnije je priznala da je bila zaljubljena u Gagija i ranije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo je posebno obradovalo Lunu i Sava, koji su od samog ulaska postali najbolji prijatelji, a njihovo neraskidivo prijateljstvo nastavilo se i nakon završetka "Zadruge 2".

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: (PAPARACO) MUKA GA NATERALA! Bane Čolak se skidao nasred ulice, prolaznici U NEVERICI (VIDEO)

Izgleda da Suzana nije zaboravila na svoju ljubav koju je gajila prema denseru. Blondi se danas prisetila trenutka kada su se sreli u studiju i kada su se rasplamsale strasti, pa je još jedno odlučila da sa svojim fanovima podeli sliku sa Gagije, koju možete pogledati OVDE. U opisu fotografije je napisala nešto što će mnoge naterati da se zamisle.

Ljubav jednom, ljubav zauvek. Deco, ovo je ljubav. Gledajte i naučite nešto od generacije iz devedesetih - napisala je Blondi i stavila nekoliko emotikona srca, kao i dve krune.

Foto: Printscreen Instagram/blondi_zvezda_rijalitija

Opšte je poznato da se po našim običajima mladencima stavljaju krune na glavu tokom venčanja, a da li je Blondi ovim izlivima nežnosti poručila da želi da se uda za Gagija, to samo ona zna. Ovo bi sigurno obradovalo Luni i Sava, koji bi umesto najboljih prijatelja, postali sestra i brat.

Foto: tvpink printscreen/e-stock/pixabay

M.P.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Savo Perović

#Suzana Perović Blondi

'