AKTUELNO

Konačno je i ona dala svoj komentar na temu o kojoj godinama unazad bruji domaća javnost.

Pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruga" Luna Đogani i ćerka balkanske dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, nekada su bile najbolje drugarice, a onda je u jednom trenutku "pukla tikva".

Godinama se polemisalo šta je zapravo razlog njihovog prekida prijateljstva, ali ni jedna ni druga nisu davale odgovor na to pitanje i to je postalo misterija za sve. Međutim, Ceca je rešila da stane spekulacijama na put i javno progovori o ovoj temi.

Foto: Andrej Nihil, Pink.rs

Devojku nisam videla sigurno pet godina. O njoj za to vreme kada sam je poznavala nemam nijednu jedinu ružnu reč da kažem, naprotiv. Jedno dobro dete, jedna čista duša, ništa više. Sad, da li se ona u međuvremenu promenila, nije promenila, ja to ne znam, ali za ovo vreme provedeno u mojoj kući ja za to dete nemam ružnu reč da kažem. To je dete živelo, spavalo i jelo u mojoj kući. Njoj i Anastasiji su se samo razišli putevi. Tu nema ni zle krvi, ni mržnje, ničega - rekla je Ceca.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: NIKAD VIĐENA CECINA FOTKA! Da li je moguće da je ovo ONA?! Čitav Balkan ju je zavoleo kad je bila tinejdžerka, a ovako je izgledala KAO BEBA! (FOTO)

Ceca je ovime zapušila usta "zlim jezicima" i ujedno stavila tačku i na šuškanja da njena ćerka ima nešto protiv Lune.

Pink.rs

#Luna Đogani

#Svetlana Ceca Ražnatović

'