AKTUELNO

Burno je reagovao na pomen imena njegove bivše supruge.

Popularni pevač Darko Lazić nedavno je održao koncert pred beogradskom publikom na Ušću na "Music Week festivalu". Ovo je bio prvi nastup nakon nesreće, a auditorijum ga je pozdravio gromoglasnim aplauzom.

Darko je za Pink.rs otkrio kako se oseća u ulozi tate i koliko je zastupljen u brizi o Alekseju - priznao je da je veći deo obaveza, ipak, poveren njegovoj supruzi, za koju kaže da je najbolja majka na svetu.

Foto: Pink.rs.

Nije mi prvi put da sam tata, ništa mi nije novo i ništa mi nije problem. Zbog moje povrede malo manje se angažujem oko Alekseja, plašim se da mi noga ne klecne, ali zdravlja Bože, on je sad tek napunio dva meseca, kada bude stariji, sve će biti lakše. Marina se super snalazi, ona je najbolja majka, to mogu slobodno da kažem. Nema veze što je ona mlada, ona se toliko dobro snalazi u ulozi majke da sam se ja iznenadio. I moja majka i njena majka su tu kad zatreba - rekao je Lazić, a onda dodao da ćerku i sina nikada ne razdvaja:

Foto: Printscreen Instagram, E-Stock/Dušan Stanojević

Nemoguće je razvojiti ćerku i sina. Lorena je moja ćerka, Aleksej je moj sin, volim ih podjednako, tu nema razdvajanja - ispričao je on.

Lazić ne krije i da razmišlja o proširenju porodice sa verenicom Marinom i da se neće zadržati samo na jednom detetu.

Bože zdravlja, nećemo stati na jednom. Nije bitno da li je dečak ili devojčica, šta Bog da - rekao je Darko.

Pročitajte još: ANASTASIJA U PROVODU SA NAŠIM POZNATIM TENISEROM! Svi komentarišu da bi bili lep par, EVO O KOME SE RADI! (VIDEO)

Budući da je Darko istakao da planira još naslednika, upitali smo ga kako bi reagovao na informaciju da i njegova bivša supruga Ana Sević dobije dete sa svojim sadašnjim dečkom. Onog momenta kada smo Darku spomenuli Anu, on je pobesneo i istakao da ne želi da komentariše ništa u vezi sa njom.

Stvarno bih mogao da preskočim tu temu. Nema potrebe da se spominje bilo šta. Ana ima svoj život, ja svoj. Vraćamo se uvek na isto. Ne mislim ništa, imamo kontakt samo zbog Lorene, ništa više. Jednom bivša, zauvek bivša, doviđenja, prijatno - završio je Darko.

Foto: TvPink Printscreen

D. Božović

#Darko Lazić

'