AKTUELNO

Nije mu ostala dužna.

Draganu Mitar je po izlasku iz "Zadruge 2" sačekalo veoma neprijatno saznanje da je muž Siniša Dragutinović vara, zbog čega je ona podnela papire za razvod. Ubrzo su usledile svađe, pretnje i izbacivanje iz stana, a o dešavanjima na privatnom planu Mitrove bio je obavešten i njen bivši Pavle Jovanović, koji je za naš portal otkrio da je Dragana otišla na more sa bivšim ljubavnikom koga zovu "Torta".

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva, Tv Pink Printscreen

Znam šta se desilo Dragani. Drugarica od moje devojke se zabavlja sa Sinišom, tako da sve znam. Odmah sam u toku noći saznao šta se dešavalo. Dragana je sa "tortom" otišla na more. Siniša je dobio prepisku od "tortine" žene, kako ona voli da koristi supstance. To je tako poteklo - rekao je Pavle za Pink.rs

Pročitajte još: SVI BRUJE O KIJINOM I SLOBINOM POMIRENJU, odao ih jedan DETALJ?! Radanović se OGLASIO za Pink.rs i konačno SVE PRIZNAO! (FOTO)

Zbog onoga što je Pavle izjavio, Dragana je bila veoma besna, pa je odmah rešila da se oglasi na svom Instagram nalogu i demantuje Jovanovića, a zbog poruke koju mu je poslala, bivšem zadrugaru sigurno neće biti svejedno.

Najstrašnije je biti žena zarobljena u telu muškarca... A pritom ostavljena i željna slave, kao što je jedan koga danas citirate. Bruka za muškarce u muškom telu. Fuj! Ja sam na moru bila sa svojim sinom, a povređeni i ostavljeni, žao mi vas je - napisala je Dragasna na svom Instagram nalogu.

Foto: Printscreen Instagram/dragana_mitar

D. B.

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

'