AKTUELNO

Pre desetak godina izgledale su potpuno drugačije.

Trenutno najpopularnije pevačice na našim prostorima postigle su ogromne poslovne uspehe, a na društvenim mrežama postale su i veliki uzori mlađim generacijama, kako zbog posla kojim se bave, tako i zbog primamljivog stajlinga. U poslednjih nekoliko godina, one posebno vode računa i odvajaju velike svote novca i za najosnovniji komad garderobe, ne bi li se u javnosti pojavile obučene prema poslednjoj modi o kojoj mnogi mogu samo da sanjaju.

Danas su svi oduševljeni izgledom Dare Bubamare, koja je postala seks ikona zbog svoje izvajane figure i skupocenih stvari. Međutim, kada se vratimo nekoliko godina unazad, pevačica je u klasičnim haljinama i neobičnom frizurom dominirala na sceni, a duboki dekolte i estetski zahvati bili su bespotrebni i nimalo uticajni za njenu karijeru koja je danas na vrhuncu.

Foto: E-stock/Dušan Stanojević, TvPink Printscreen

Seka Aleksić promenila je život iz korena otkad je postala majka, a danas je možemo videti u otmenom izdanju i damskom stilu, gde uglavnom preferira pristojne, otmene i smerne haljine. Sada često ističe da kao porodična žena treba da vodi računa o tome kako će se pojavljivati u javnosti, a nekada je bila prepoznatljiva po svom oskudnom, seksi odevanju sa dubokim dekolteom, kratkim suknjicama i izazovnim kombinacijama zbog kojih je bila glavna atrakcija u medijima.

Foto: TvPink Printscreen, Printscreen Instagram/seka_aleksic

Ni Tina Ivanović nije bila u zaostatku sa zanimljivim stajlingom koji je godinama privlačio pažnju javnosti, a majice koje je nosila samo kako bi prekrila grudi, sa golim stomakom i pirsingom koji je tada retko koja koleginica imala. Sada je pevačica totalno promenila imidž - u javnosti se često pojavljuje zakopčana do grla, sa stavom ozbiljne žene.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Tanja Savić bila je prepoznatljiva po svojoj neobičnoj frizuri, a u javnosti se često pojavljivala u farmerkama i skromnim košuljama. Pevačica već godinama unazad izgleda potpuno drugačije, jer je zbog stajlinga koji je drastično promenila postala prava dama.

Foto: Printscreen Instgram/tanja_savic_private, TvPink Printscreen

Pevačica Slavica Ćukteraš je nekada bez stila ponosno nastupala na sceni, a nikada se nije trudila da bude drugačija od mnogih koleginica koje su u to vreme vladale scenom. Slično kao i njena koleginica Tanja, farmerke i majice bile su njena odevna kombinacija, a danas zrači dugom plavom kosom i pažljivo biranim komadima odeće u koji su prema nekim saznanjima uložene velike količine novca.

Foto: Printscreen Instagram/cukterasslavica, TvPink Printscreen

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Slavica Ćukteraš

#Tanja Savić

#Tina Ivanović

'