AKTUELNO

Obnovili stare strasti.

Do pre samo nekoliko dana bivša zadrugarka Mijana Kulić je bila u zagrljaju crnog šarmantnog momka po imenu Đorđe. Iako su delovali zaljubljeno, njihova romansa je pukla, a Kulićeva se već danas vratila svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli kako bi obnovili stare strasti.

Kulićeva je za naš portal priznala da je došla u Bosnu, Čolićev rodni kraj kako bi posetila svog dragog i vratila mu garderobu. Ekipa našeg portala je došla u posed fotografije na kojoj su njih dvoje veoma bliski. Povodom ovoga, kontaktirali smo Miljanu, ali je ona bila veoma rezervisana i istakla ne želi da daje ishitrene izjave u vezi sa Čolićem.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

U okej smo odnosima, pomirili smo se. Došla sam da mu vratim stvari. Došla sam u Bosnu. Pošto sam svakako planirala da idem negde na odmor, mama je išla u Crnu Goru sa sestrama i tatom, ja sam bila sama sa Željkom i sada sam došla da se odmorim. Sticajem okolnosti došla sam ovde. Sedimo, pričamo, u korektnim smo odnosima. Imamo neke dogovore, nećemo više ništa više da planiramo, jer sve što smo planirali nije nam se ostvarilo. Nećemo nigde da žurimo - rekla je Miljana u intervjuu za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: ZAMOLILA BIH UPLAŠENE PEVAČICE... Sanja Stanković IZGORELA zbog sujetnih koleginica, uputila im brutalnu poruku KOJA ĆE IM ODZVANJATI U UŠIMA! (FOTO)

Podsetimo, Miljana i Zola su uplovili u romansu tokom boravka u rijaliti programu "Zadruga 2". Velike svađe i uvrede koje je Kulićeva uputila tada Čoliću uticale su na to da njihova veza pukne, ali čini se da su emocije preovladale, te su se ovi golupčići ponovo sastali.

Foto: Printscreen Facebook/Pink.rs

D. B.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'